Stedets tilblivelse

HISTORIK                    
Udfordring, forkælelse, oplevelse

I efteråret 2001 kontaktede Skærbæk kommune og Rømø Havn sammen konsulent- og udviklingsfirmaet Reeslev & Partnere I/S i Aarhus med henblik på at høre, om de kunne fremkomme med ideer, der kunne skabe en god erhvervsmæssig udvikling på Rømø.

Opgaven lød i sin enkelthed på
-    at skabe flere helårsarbejdspladser på øen
-    at skabe aktiviteter, som kunne gavne helårsturismen
-    at højne kvalitetsniveauet generelt

Reeslev & Partnere udarbejdede i løbet af 1. halvår 2002 dels et idéoplæg, som Skærbæk byråd tiltrådte med begejstring og dels efterfølgende en såkaldt præliminærrapport, hvor man kritisk søgte at vurdere, hvilke muligheder der ville være for at få de skitserede ideer realiseret med den pågældende placering på Rømø.

Lige syd for Rømø ligger den tyske ø Sylt – et af de mest eftertragtede feriemål i Tyskland med eksklusive hoteller, kasinoer, dyre forretninger, restauranter og 3 golfbaner. Det er påfaldende, at de to øer, som geografisk er meget lig hinanden, har udviklet sig så forskelligt gennem årene.

Sort sol 
  

 
 
 
 

 

 

 

 

 
Rømø er bl.a. kendt for sine fantastiske strande og et enestående fugleliv

Rømø kommer næppe nogensinde til at ligne Sylt – og tak for det, måske – men en vis opgradering af såvel kvalitetsniveauet, udbuddet af ferieformer og faciliteter mv., kunne der nok være behov for.

Og det var netop indeholdt i konsulentfirmaets forslag, hvor Rømø Golf & Wellness skulle bidrage til dækning af behovet for spændende ferieophold hele året med tilbud om masser af udfordringer, oplevelser, motion, velvære og kropspleje i et attraktivt milj
ø for voksne mennesker.

Denne mission skulle bl.a. opfyldes ved at skabe et kvalitetsudbud af moderne ferieboliger med en fysisk indretning i særklasse, suppleret med en række attraktive golf-, spa-, wellness- og kursustilbud i et velfungerende miljø i tilknytning til de mange øvrige aktiviteter, som findes i området.
Kontakt til Ejerforeningen RGW | 6792 Rømø - Danmark